KOMMENDE DESTINATIONER

KOMMENDE KUNSTREJSE TIL PARIS 2021

Kunstrejse til Paris

Denne kunstrejse er også en tidsrejse gennem kunsten i de tre århundrede, hvor Paris var verdenskunstens absolutte centrum. Det betyder, at vi lægger ud med den legesyge rokoko, står ansigt til ansigt med impressionisme og ender med et besøg på Picasso Museet. Undervejs oplever vi Byernes By, når vi slentrer langs Seinen, ser hvor langt restaureringsarbejdet er kommet på Notre Dame og spiser på særligt udvalgte lokale restauranter.

Pris og forhåndsbooking

Prisniveauet for denne 5-dages kunstrejse til Paris med Trine Ross, kommer til at ligge i omegnen af 17.900 kroner og vil finde sted i foråret 2021.

Du kan allerede nu skrive dig på listen over interesserede og dermed få mere information om rejsen og blive tilbudt at booke før alle andre!

VENEDIG BIENNALEN 2022 (NB Biennalen er rykket fra 2021 til 2022)

Kunstrejse til vidunderlige Venedig

Denne kunstrejse går til vidunderlige Venedig! Her finder man mesterværker af kunstnere fra Hieronymus Bosch og Tizian til Jackson Pollock, men når Venedig Biennalen indtager byen hvert andet år, bliver Venedig også samtidskunsten verdenshovedstad.

Vi skal opleve det ypperste af det hele: både i udvalgte pavilloner på biennalen, på byens bedste museer og i palazzo’er rundt omkring i en af verdens smukkeste byer – der dog også er en by, hvor det i den grad kan betale sig at vide, hvor man vil hen, for der er mange turistfælder at falde i…

Pris og forhåndsbooking

Prisniveauet for 5 dage med Trine Ross, stærkt sekunderet af Sarah Carter (kendt fra Firenzerejserne), kommer til at koste i omegnen af 17.900 kroner og vil finde sted i oktober, 2022.

Du kan allerede nu skrive dig på listen over interesserede og dermed få mere information om rejsen og blive tilbudt at booke før alle andre!