Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL PARIS

Paris er ikke bare Byernes By - Paris var også gennem adskillige århundreder kunstens ubestridte centrum.

NB: Denne rejse er overtegnet, men du kan skrive dig på venteliste ved at klikke her.

Bemærk at afrejsetidspunktet kan blive udskudt frem til efteråret på grund af COVID-19.

Tidligere
Næste

Denne kunstrejse til Paris (4.- 8. maj, 2021) er også en tidsrejse, idet vi (forholdsvis) kronologisk bevæger os gennem Paris’ kunstskatte, fra den legesyge rokoko over banebrydende impressionisme og op i det 20. århundrede, hvor kunstnere som Picasso kaldte Paris for deres hjem.

NB - siden opdateres!

Hvordan sådan et hjem kunne tage sig ud, får vi et raffineret eksempel på, når vi besøger det palæ, som kunstsamlerne Nélie Jacquemart og Edouard André i 1800-tallet fyldte med kunst og kunsthåndværk af højeste kvalitet.

Og så skal vi selvfølgelig se den kunst, der fik hele kunstverdenen til at dreje sig om Paris! Som Monets ‘Impression, soleil levant’, masser af åkander og  Morisots selvportrætter på Musée Marmottan Monet.

Desuden lægger vi vejen forbi Musée d’Orsay, der har til huse i den skønneste Beaux-Arts-bygning på Seinens venstre bred, hvor der venter os en gigantisk samling impressionistiske og post-impressionistiske mesterværker, som Renoirs bedårende ‘Bal du Moulin de la Galette’.

Vi skal selvsagt også på verdens største kunstmuseum, Louvre, og besøge Europas støste samling af samtidskunst, som findes på Centre Pompidou.

Også her vælger jeg at fokusere på en håndfuld af de mest fabelagtige kunstnere, som Picasso og Matisse, hvis værker vi ligeledes møder på Musée d’Art Moderne de Paris.

Der bliver desuden tid til et besøg på det pragtfulde Musée Rodin, hvor vi også skal se skulpturer udført af hans kollega, elskerinde og måske også konkurrent, Camille Claudel, og nyde den vidunderlige have, der omgiver museet midt i Paris.

Undervejs oplever vi Byernes By, når vi slentrer langs Seinen, ser hvor langt restaureringsarbejdet er kommet på Notre Dame og spiser på særligt udvalgte lokale restauranter, hvor vi skal indtage velkomstmiddag, afskedsmiddag og tre frokoster i hinandens gode selskab.

Fleur

Jeg har til denne rejse desuden allieret mig med kunsthistoriker Fleur Wetterholm, som har læst på Sorbonne og derfor også boet i Paris. Fleur er en fantastisk kapacitet, hvilket man vil vide, hvis man har mødt hende på Fuglsang Kunstmuseum, hvor hun arbejder til daglig.

Med så meget på programmet er det vigtigt, at vi har basen i orden, og det får vi på vores hotel, der har 4 stjerner og ligger supercentralt.

Alt dette er med i prisen for fem forrygende kunstdage i Paris:

Fly København-Paris t/r, transport mellem lufthavn og hotel t/r, 4 overnatninger på 4 stjernet hotel, morgenmad på hotellet, velkomstmiddag med vand, vin og kaffe, 3 frokoster med vand, vin og kaffe, afskedsmiddag med vand, vin og kaffe, lokal transport med bus/metro, samtlige entréudgifter, samt alle drikkepenge til chauffører, restauranter og vores lokale guider. Desuden alle turistskatter. Og så, selvfølgelig, vores lokalkendte guide, Fleur Wetterholm, og Trine Ross som rejseleder.

Hvad du selv skal betale:

Evt. mad på udrejsen, 2 x aftensmad på egen hånd, forplejning på hjemrejsen, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs! 

Husk endelig også at have gyldig rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

NB: Denne rejse er overtegnet, men du kan skrive dig på venteliste ved at klikke her.

Bemærk at afrejsetidspunktet kan blive udskudt frem til efteråret på grund af COVID-19.

Paris, 4.- 8. maj 2021

fra rokoko, over impressionisme og op til det 20. årh. store mestre

DKK 17.900,- tillæg for enkeltværelse 2.500,-

PARIS 2021

4. MAJ – 8. MAJ

Nedtælling til afrejse: