Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL BARCELONA

Tag med Trine Ross til Barcelona, der byder på både kunst og arkitektur i verdensklasse!

Previous slide
Next slide

Barcelona er en by, der i den grad defineres af bysbarnet Gaudí, og derfor er denne 5-dages kunstrejse i foråret 2022 da også næsten ligeså meget en arkitekturrejse som en kunstrejse! (Bemærk rejsetidspunktet kan blive ændret grundet COVID-19, se mere nederst på siden.)

For vi skal både opleve det gigantiske fingeraftryk Gaudí har sat på Barcelona med katedral, beboelseshuse og Park Güell, bevæge os tilbage i tiden til gotikkens bygningsværker og besøge et af den moderne arkitekturs mest ikoniske bygninger: Mies van der Rohes Barcelona Pavillon.

Men Barcelona har selvfølgelig også masser at byde på, når det kommer til kunsten, og her er det igen byens egne børn, der går forrest. Pablo Picasso tilbragte således en række formative barndomsår i Barcelona – byen han betragtede som sit sande hjem, sin sande hjemby. I dag huser Barcelona Picasso Museet, der med over 4.000 værker tilbyder en enestående mulighed for at forstå det fundament, som Picasso arbejdede videre på livet igennem.

Previous slide
Next slide

Også en anden stor kunstner, nemlig Juan Miró, tilbragte barndommen i Barcelona, men i modsætning til Picasso boede han også i byen i lange perioder som voksen. Derfor er det også her man findes Mirós museum, højt hævet på højdedraget Montjuïc, som vi “bestiger” med kabelbane. Udsigten er selvsagt spektakulær!

Barcelona ligger på den spanske kyst – eller som de selv ser det: Den katalanske kyststrækning. Og netop det katalanske står stærkt på flere fronter, fra det katalaske sprog over den katalanske selvforståelse til den mindst ligeså markante katalanske madkultur, så vi skal selvfølgelig smage specialiteter som arròs negre (sorte ris) og den katalanske variant af paella, samt have cava i glassene!

Vi rejser først når den værste sommervarme er væk (sammen med de fleste turister, omend vi næppe får byen helt for os selv), så vi virkelig kan få glæde af det pulserende udendørsliv, der er en af Barcelonas mange charmer. Vores ruter gennem byen er desuden planlagt sådan, at vi i så høj grad som muligt kan tilbagelægge strækningerne til fods – og suge stemningen til os undervejs!

Og for at vi kan få det fulde udbytte af både kunsten, arkitekturen og Barcelona som by, bor vi på hotel med ikke færre end fire stjerner, for vi skal også sove godt! Og i det hele taget have det behageligt, hvilket også næsten er umuligt andet i betagende Barcelona!

Diana

 

På rejserne til Spanien har jeg allieret mig med den lokalkendte guide, Diana Juul Holm, som både er uddannet kunsthistoriker og har læst spansk på universitetet. 

KUNSTREJSE TIL BARCELONA

5 dage med kunst og arkitektur i verdensklasse, samt skøn spansk (katalansk!) mad og vin!

Grundet COVID-19 er prisen og de præcise datoer for denne rejse endnu ikke endeligt fastlagt. Prisen bliver dog formodentlig omkring 17.900 kroner i delt dobbeltværelse.

Vil du med, så skriv dig allerede nu på listen af interesserede, så får du tilbudt rejsen før det almindelige salg starter og du har dermed en bedre chance for at sikre dig en plads på kunstrejsen!

Alt dette er med i prisen for fem fantastiske kunstdage i Barcelona:

Fly København-Barcelona t/r, transport mellem lufthavn og hotel t/r, 4 overnatninger på 4 stjernet hotel, morgenmad på hotellet, velkomstmiddag med vand, vin og kaffe, 3 frokoster med vand, vin og kaffe, afskedsmiddag med vand, vin og kaffe, lokal transport med bus/metro/kabelbane, samtlige entréudgifter, samt alle drikkepenge til chauffører, restauranter og vores lokale guider. Desuden alle turistskatter. Og så, selvfølgelig, vores lokalkendte guide, Diana Juul Holm, og Trine Ross som rejseleder.

Hvad du selv skal betale:

Evt. mad på udrejsen, 2 x aftensmad på egen hånd, forplejning på hjemrejsedagen, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs! Husk endelig også at have gyldig rejseforsikring og afbestillingsforsikring.