Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL AMSTERDAM

Tag med Trine Ross på kunstrejse til 1600-tallets Holland 19.-23.februar 2024 og stå ansigt til ansigt med Nattevagten, Pigen med Perleøreringen, Den Muntre Familie og mange, mange flere!

Vermeer Pigen med perleøreringen
Rembrandt Nattevagten
Jan Steens Muntre Familie
Previous slide
Next slide

Trine Ross Rejser har indgået et samarbejde med Nivaagaards Malerisamling om en fem dages kunstrejse den 19.-23. februar. Rejsen fører deltagerne tilbage til 1600-tallets Holland og vi besøger landets vigtigste museer, hvor vi oplever Rembrandt og hans venner under kyndig vejledning og får mulighed for at lære mere om en række af de største kunstnere, der også er repræsenteret på Nivaagaards Malerisamlings store særudstilling, der åbner i januar 2024: Da hverdagen stjal billedet – i Danmark og Holland.

Vermeer Mælkepigen top
Haarlem
Previous slide
Next slide

Vi skal besøge det fabelagtige Rijksmuseum i hjertet af Amsterdam, hvor Rembrandts Nattevagten, Jan Steens Muntre familie og Vermeers finfølte Mælkepige venter os.

Vi gæster også Rembrandts eget hus, for virkelig at få et indblik i hverdagen, som den udfoldede sig i 1600-tallet, og fortsætter med en ‘Rembrandt Amsterdam Experience’, hvor genskabte rum, video og musik fører os tilbage i tiden og fortæller historien om en af Hollands største malere.

Rembrandts hus
Rembrandts hus
Rembrandts hus
Vermeer mælkepige bund
Jan Steens Muntre Familie
Previous slide
Next slide

Vi skal også en tur til det pittoreske Haarlem og tilbringe en eftermiddag i Frans Hals Museet, ligesom vi skal på en dagsudflugt fra Amsterdam til Den Haag for at besøge det overdådige Mauritshuis.

Hele vejen igennem holder vi fokus på en god håndfuld udvalgte kunstnere, som jeg både introducerer og går i dybden med.

Jeg sørger også for, at vi spiser godt og bor både moderne og centralt. Rejsen forløber i behageligt  tempo, hvor vi kommer roligt fra sted til sted – godt sekunderet af min medguide, Ditte Ross.

Velkommen til 1600-tallets kunst og hverdag i Holland!

Frans Hals Museet
Rijksmuseum
Haarlem
Previous slide
Next slide

Kunstrejsen arrangeres i anledning af Nivaagaards Malerisamlings store særudstilling, der åbner i januar 2024: DA HVERDAGEN STJAL BILLEDET – I DANMARK OG HOLLAND, med berømmede mesterværker og glemte skatte fra hollandsk barok og dansk guldalder.

Udstillingen belyser det nybrud, som fandt sted i hollandsk 1600-tal, hvor kunstnerne kastede sig over skildringen af hverdagen og dens fortællinger. En tendens, som den senere danske guldalder fulgte op på, hvilket også indgår i udstillingen. De markante perioder udgør to af hovedakserne i museets samling, som sættes i spil med en perlerække af indlån fra andre museer. Nederlandske mestre som Jan Steen, Gerard ter Borch, Pieter de Hooch og Emanuel de Witte optræder på udstillingen i Nivå og kan samtidig opleves på kunstrejsen til deres hjemland. Dertil bringer kunstrejsen også et fokus på Rembrandt, som Malerisamlingen er berømt for.

Kunstrejse til Amsterdam 19.-23. februar 2024

- med Nattevagten, Mælkepigen, den Muntre Familie og mange, mange flere fantastiske mesterværker!

DKK 19.900 tillæg for enkeltværelse 2.900

Kun 15 pladser!

Alt dette er med i prisen:

Fly tur/retur København-Amsterdam (direkte med SAS)
Transport ml. lufthavn og hotel t/r
4 overnatninger på centralt beliggende, moderne hotel
1 velkomstmiddag med vand, vin og kaffe
4 x morgenmad på hotellet
3 x frokost med drikkevarer og kaffe
1 afskedsmiddag med vand, vin og kaffe
Samtlige udgifter til entré, transport, drikkepenge og turistskatter

Hvad du selv skal betale:

Evt. mad på udrejsen og forplejning på hjemrejsedagen, 2 x aftensmad på egen hånd, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs!

Bemærk, at ændringer kan forekomme i programmet.

Og husk at have både gyldigt pas, rejseforsikring, afbestillingsforsikring og eventuelt Coronapas (men lad os håbe det sidste er overflødigt!)

Mauritshuis
Mauritshuis
Haarlem
Previous slide
Next slide