Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL ROM

Tag med Trine Ross til forrygende Rom 7.-11. november 2023, hvor meterværker af Rafael, Caravaggio og mange andre venter os!

Næste rejse til Rom er i 2025 – tilmeld dig nyhedsbrevet her, for at få først besked!

Rom er en sand skatkiste fyldt med kunst af fineste karat, som man finder i villaer, palazzoer og kirker strøet ud over centrum af Den Evige Stad – og det er præcis dér, vi vil befinde os!

Jeg har valgt at vi på denne kunstrejse især ser nærmere på værker af renæssancemesteren Rafael, barokkunstneren (og morderen) Caravaggio og bysbarnet Artemisia Gentileschi, men der bliver også plads til både Bernini, Tizian og sikkert et par stykker til, ligesom vi selvfølgelig skal opleve Roms forrygende historie.

En del af den historie udspillede sig i Villa Farnesina, hvor vi skal fråse i Rafaels fuldstændig fantastiske freskoer (se øverst og nederst på siden), men vi møder den også på vores vandringer gennem Roms gader – fra Den Spanske Trappe forbi Trevi Fontænen til Pantheon og Piazza Navona.

Caravaggio støder vi på adskillige steder, blandt andet i vidunderlige Palazzo Doria Pamphilj, der huser en kunstsamling i verdensklasse, og i kirkerne San Luigi dei Francesi og Basilica Santa Maria del Popolo, hvor vi kommer til at stå overfor en række af hans hovedværker (se nedenfor!). Caravaggio var kunstneren, der introducerede den dramatiske barok og lod lyset spille en ny rolle i malerkunsten.

Rom breder sig på begge sider af Tiberen og bugter sig op og ned ad sine syv bakker. Det sidste betyder, at byen byder på udsøgte udsigtssteder, som det du ser nedenfor i parken omkring Villa Borghese. Vi besøger både Villa Borgheses skønne samling af kunst, stadig med særligt fokus på vores udvalgte kunstnere, går gennem parken og nyder at betragte byen under os.

Der bliver også tid til et besøg i Villa Medici, ikke langt fra Villa Borghese, hvor vi igen skal suge til os, når vi sammen ser på fabelagtig kunst, udført af blandt andre Artemisia Gentileschi, imponerende arkitektur og fornemmer historiens vingeslag!

Historien slår også heftigt med vingerne over kejser Neros Villa Domus Aurea, der er nærmeste nabo til Colosseum – og vi får det hele med!

Undervejs spiser vi den dejligste italienske mad og har det herligt i hinandens gode selskab!

Kunstrejse til Rom november 2023

DKK 19.900,- tillæg for enkeltværelse 2.900,-

Bemærk, at der kan forekomme ændringer i programmet!

Alt dette er med i prisen på 19.900 kroner (tillæg for enkeltværelse: 2.900 kroner):

Fly tur/retur København-Rom, bustransport mellem lufthavn og hotel t/r, 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, morgenmad på hotellet, velkomstmiddag med vand, vin og kaffe, 3 frokoster med vand, vin og kaffe, afskedsmiddag med vand, vin og kaffe, samtlige entréudgifter, samt alle drikkepenge til chauffører og på restauranter. Desuden alle turistskatter. Og så, selvfølgelig, vores lokale guide Sarah Cater, og Trine Ross som rejseleder.

Hvad du selv skal betale:

Evt. mad på udrejsen 2 x aftensmad på egen hånd, 1 frokost, forplejning på hjemrejsedagen, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs! 

Husk endelig også at have gyldigt pas, rejseforsikring, afbestillingsforsikring og måske også coronapas.

ROM NOVEMBER 2023

Tid til afgang:
Countdown Expired!