Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL PARIS

Paris er ikke bare Byernes By - Paris var også gennem adskillige århundreder kunstens ubestridte centrum.

Tidligere
Næste

Bemærk at rejsetidspunktet kan blive udskudt på grund af COVID-19, men da det er en pakkerejse, kan du få det fulde beløb retur. 

Kunstrejsen til Paris er samtidig en tidsrejse, for vi skal bevæge os forholdsvis kronologisk gennem Paris’ mange kunstskatte, fra den legesyge og flirtende rokoko over banebrydende impressionisme og ind i det 20. århundrede, hvor kunstnere som Picasso var med til at fastholde Paris som kunstverdenens absolutte centrum.
Det bliver 5 dage fyldt med verdensberømte kunstværker, men også mættet med den særlige stemning, som man kun finder i Byernes By: Paris.

Vi skal selvfølgelig besøge Louvre, der er verdens største kunstmuseum, Centre Pompidou, som huser Europas største samling af samtidskunst og Musée d’Orsays imponerende opbud af impressionistiske og post-impressionistiske mesterværker.
Og som altid på mine kunstrejser har jeg lagt en linje for, hvilket værker og kunstnere vi skal fokusere på, så det ikke ender med ren og skær overbelastning af den æstetiske sans!

Tidligere
Næste

Men vi skal også gæste det lidt mindre besøgte Musée Marmottan Monet, som byder på et overflødighedshorn af blandt andet mesterens åkander, Musée d’Art Moderne de Paris og endelig kunstsamlerne Nélie Jacquemart og Edouard André, som i 1800-tallet fyldte palæet med kunst og kunsthåndværk af højeste kvalitet.

Der bliver desuden tid til et besøg på det pragtfulde Musée Rodin, hvor vi også skal se skulpturer udført af hans kollega, elskerinde og måske også konkurrent, Camille Claudel, og nyde den vidunderlige have, der omgiver museet midt i Paris.

Undervejs oplever vi Byernes By, når vi slentrer langs Seinen, ser hvor langt restaureringsarbejdet er kommet på Notre Dame og spiser på særligt udvalgte lokale restauranter, hvor vi skal indtage velkomstmiddag, afskedsmiddag og tre frokoster i hinandens gode selskab.

Fleur

Jeg har til denne rejse desuden allieret mig med kunsthistoriker Fleur Wetterholm, som har læst på Sorbonne og derfor også boet i Paris. Fleur er en fantastisk kapacitet, hvilket man vil vide, hvis man har mødt hende på Fuglsang Kunstmuseum, hvor hun arbejder til daglig.

Med så meget på programmet er det vigtigt, at vi har basen i orden, og det får vi på vores hotel, der har 4 stjerner og ligger supercentralt.

Alt dette er med i prisen for fem forrygende kunstdage i Paris:

Fly København-Paris t/r, transport mellem lufthavn og hotel t/r, 4 overnatninger på 4 stjernet hotel, morgenmad på hotellet, velkomstmiddag med vand, vin og kaffe, 3 frokoster med vand, vin og kaffe, afskedsmiddag med vand, vin og kaffe, lokal transport med bus/metro, samtlige entréudgifter, samt alle drikkepenge til chauffører, restauranter og vores lokale guider. Desuden alle turistskatter. Og så, selvfølgelig, vores lokalkendte guide, Fleur Wetterholm, og Trine Ross som rejseleder.

Hvad du selv skal betale:

Evt. mad på udrejsen, 2 x aftensmad på egen hånd, forplejning på hjemrejsen, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs! 

Husk endelig også at have gyldig rejseforsikring og afbestillingsforsikring.

Paris, 17.-21. maj 2022

fra rokoko, over impressionisme og op til det 20. årh. store mestre

DKK 17.900,- tillæg for enkeltværelse 2.500,-

PARIS 2022

17. – 21. MAJ

Nedtælling til afrejse: