Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL VENEDIG

Tag på kunstrejse og biennale med Trine Ross til vidunderlige Venedig i 2024

Previous slide
Next slide

Kunstbiennalen i Venedig, som afholdes hvert andet år, er verdens ældste, største og stadig mest betydningsfulde. Men Venedig er også vidunderlig i sig selv, ligesom byen huser flere kunstsamlinger af international karat. Sammen skal vi opleve det hele: både Biennalens bud på det sidste nye og værker, der har halve årtusinder på bagen!

Sidstnævnte findes først og fremmest i Galleria dell’Accademia, som huser Venedigs største kunstskatte, som  ‘Stormen’ af Giorgione, samt flere værker af Hieronymus Bosch, Tizian og hele familien Bellini!

Vi skal også besøge det ikoniske Ca’d’Oro, der med sin hvide filigranfacade er indbegrebet af Canal Grande. Men vi skal også indenfor, både for at få en fornemmelse af et veneziansk palazzo og for at nyde Giorgio Franchettis kunstsamling, hvor hovedværket af Andrea Mantegna har fået sit eget kapel.

Peggy Guggenheim er en anden kunstsamler, som i den grad har sat sit præg på byen – ikke mindst ved at skære overdelen af det palazzo, hun boede i frem til sin død i 1979. Vi skal se nærmere på hendes samling af kunstnere som Jackson Pollock, Picasso og Giacometti – og glædes over den forrygende udsigt over Canal Grande fra hendes terrasse!

Og så er der selvfølgelig selve Venedig Biennalen, sådan som den udfolder sig med pavilloner i Giardini, som international udstilling gennem Arsenale og i palazzo’er flere steder i byen.

Igen har jeg valgt det bedste af det bedste ud og præsenterer både de valgte værker og kunstnerne bag, fra kunsthistoriens vingesus til Biennalens samtidskunstnere.

På kunstrejsen til Venedig har jeg allieret mig med britiskfødte Sarah Cater, som er uddannet guide, taler flydende italiensk og som også er min lokale guide på kunstrejserne til Firenze. Sarah ved stort set alt, der er værd at vide og så taler hun et smukt og letforståeligt engelsk.

Venedig hhv. 7.-11. og 14.-18. november 2022

Kunstrejse til Vidunderlige Venedig i Biennaleåret 2022

DKK 17.900,- tillæg for enkeltværelse 3.000,-

Alt dette er med i prisen på 17.900 kroner per person i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse: 3.000 kr.):
Fly København-Venedig t/r, egen båd fra lufthavnen til hotellet t/r, 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, velkomstbuffet med drikkelse, velkomstmiddag med vand, vin og kaffe, 3 frokoster med vand, vin og kaffe, afskedsmiddag med vand, vin og kaffe. Samtlige entréudgifter, lokal transport med vaperetto, samt drikkepenge ved transport, på restauranter og til vores lokale guide. Desuden alle turistskatter. Og så, selvfølgelig, vores lokale guide Sarah Cater og Trine Ross som rejseleder.

Hvad du selv skal betale: Forplejning på udrejsedagen, 2 x aftensmad på egen hånd, forplejning på hjemrejsedagen, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs!

Husk endelig at have gyldigt pas, rejseforsikring, afbestillingsforsikring og coronapas!

VENEDIG
7.-11. NOV. 2022

Tid til afgang:

VENEDIG
14.-18. NOV. 2022

Tid til afgang: