Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

MERE OM TRINE

Mere om Trine

Trine
Foto: Tune Andersen

Som magister i Kunsthistorie er jeg levende optaget af kunst – fra de tidligste tider til værker, der først blev færdige her til formiddag!

Allerede i min studietid blev jeg tilknyttet Politiken som kunstanmelder, og det har jeg været lige siden. Du kan læse en del af mine anmeldelser ved at klikke her. 

Men jeg beskæftiger mig også med kunst på mange andre måder: Jeg har været med i en del TV-programmer, ikke mindst som holdkaptajn på DR K’s Kunstquiz siden 2010, og som hyppig gæst i radioens P1. Klik her, for en oversigt over en del af det tv og radio, jeg har bidraget til i DR-regi.  

Som noget forholdsvis nyt, står jeg også bag Kunstfilmklubben i Cinemateket. 

Derudover skriver jeg både katalogtekster og hele bøger om kunst og kunstnere, ligesom jeg rejser land og rige rundt og holder foredrag. Her er en oversigt over bøgerne. 

Og det her er link til mine aktuelle foredrag

Hvis du vil være sikker på at være opdateret om det hele (og evt. sikre dig en plads før alle andre), så tilmeld dig mit nyhedsbrev som udsendes et par gange om året. Og tag også endelig turen forbi min blog, trineross.com, hvor jeg skriver om al den kunst jeg får set i ind- og udland.