Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE I DANMARK

2-DAGES KUNSTTUR TIL FYN OG JYLLAND 2022

Under overskriften ‘Naturen i kunsten & kunsten i naturen‘ kommer vi på denne 2-dags kunstrejse omkring både naturen som betydningsbærende motiv, der kan fortælle om alt fra nationalfølelse til klimaangst, og kunstværket placeret i naturen, hvor der gerne skulle opstå en anderledes form for synergi.

Jeg har udvalgt en række virkelig spændende værker, som jeg fortæller om undervejs – og glæder mig gevaldigt allerede!

Torsdag den 7. juli:

08.30 afgang i vores helt egen bus fra København H til Brandts i Odense, hvor vi skal se deres store særudstilling af dansk landskabsmaleri fra Guldalderen og frem til i dag. Jeg fortæller om udvalgte værker på udstillingen.

Efter fælles frokost på Brandts kører vi videre til det spændende skulpturprojekt Skovsnogen, hvor en række yngre kunstneres værker kan opleves i den fri natur, hvilket jeg kommer til at tale en del om ude i skoven!

Ved 17.30-tiden ankommer vi til vores Hotel Skarrildshus Sinatur, hvor vi en time senere spiser en to-retters middag – og nyder hinandens gode selskab og de natursmukke omgivelser!

Fredag den 8. juli:

Efter morgenmad på hotellet er der kl. 09.30 afgang til Herning, hvor vi først skal i nærkontakt med Ingvar Cronhammars enorme skulptur Elia, som jeg selvfølgelig introducerer, og derefter gæster vi kunstmuseet Heart, hvor jeg fortæller om Henrik Saxgrens særudstilling af fotografier fra Vesterhavet. Vi spiser frokost sammen på Heart og fortsætter til Kerteminde, for nu skal vi besøge særudstillingen af Alhed Larsens værker i Johannes Larsen Museet på Møllebakken, hvor hun hentede de fleste af sine motiver. Der bliver også tid til en kop kaffe og et stykke kage i den skønne have på Møllebakken, før vi vender vi næsen hjemad mod København, som vi når frem til kl. 19, fyldt af gode kunstoplevelser og dejligt selskab undervejs!

2-DAGES KUNSTTUR I DANMARK 2022

torsdag d. 7. juli kl. 08:30 – fredag d. 8. juli kl. 19:00

Prisen for denne 2-dags kunstrejse er 4.800 kroner per person (tillæg for enkeltværelse: 500 kr.) og inkluderer: 

Vores egen bus hele vejen gennem det beskrevne program, samtlige museumsentréer (og et frivilligt bidrag til Skovsnogen), frokost på Brandts, 2-retters middag med vand, vin og kaffe, overnatning og morgenmad på Skarrildshus Sinatur Hotel, frokost på Heart – og så selvfølgelig mig i spidsen hele vejen igennem!