Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE TIL FIRENZE

Denne kunstrejse til renæssancens epicenter, Firenze, byder på et overflødighedshorn af verdenskendt kunst, af kunstnere som Leonardo da Vinci, Michelangelo og Rafael - præsenteret af Trine Ross.

Næste rejse til Firenze er 20.-26.oktober 2024. Bestil rejsen her.

Duomoen i Firenze
Udsigten fra Ponte Vecchio
Chokoladekunst
Smukke Firenze gennemskæres af Arno
Vi besøger en økologisk gård, midt i det smukke Toscanske landskab
Leonardo da Vinci: Bebudelsen
Udsigten fra Boboli Haven ned mod Palazzo Pitti - og resten af Firenze
Trine og Sarah med rejsedeltager i Firenze
Ponte Vecchio set fra Uffizi'erne
Michelangelo's David
Gadeskiltskunst
Previous slide
Next slide

Firenze er en helt forrygende by at besøge, både fordi den er bristefærdig af kunstværker i verdensklasse og fordi man kan bevæge sig omkring på gåben. I løbet af ugen skal vi stå ansigt til ansigt med værker af kunstnere som Michelangelo, Leonardo Da Vinci og Rafael, renæssancens treenighed af stormestre. Men vi skal også se nærmere på, hvordan det hele begyndte og hvad renæssancen senere skulle medføre.

Kunstoplevelser i Firenze

Det er ikke småting, vi sammen skal se og opleve i Firenze og omegn!

Botticelli og Leonardo da Vinci

Helt centralt står besøg i det fabelagtige Uffizi museum, der huser næsten alt fra Botticellis ‘Skumfødte Venus’ til denne bebudelsesscene af selveste Leonardo da Vinci.

Rafael og Rubens

Også Palazzo Pitti på den anden side af den smukke flod Arno er forrygende, med over 30 sale, hvor malerierne hænger tæt fra gulv til loft. Jeg har valgt de vigtigste værker ud – og blandt de udvalgte værker er malerier af både Rafael og Rubens!

Michelangelo

Endelig skal vi, selvfølgelig, stå overfor Michelangelos ‘David’, samt flere andre af hans skønne skulpturer, hvilket sker både i Galleria dell’Accademia, museet Borgello og, ikke mindst, i San Lorenzo kirken.

Oficina Profumo

Vi besøger også Santa Maria Novella, kirken der byder på et af verdens ældste værker med matematisk perspektiv, samt et fuldstændig fabelagtige ‘Oficina Profumo’ fyldt med lægeurteudtræk, skønne sæber og parfumer.

1300-tals palazzoer

Der bliver ligeledes tid til at komme indenfor i to palazzo’er og se hvordan man levede i Firenze før i tiden – hvis man altså var af adelsslægt i 1300-tallet eller en del af den magtfulde Medici-familie.

Den skønne omegn

Og for at få lidt perspektiv på Firenze tager vi desuden på en dagstur, der bringer os først til ærkerivalerne i Siena og derefter til en økologisk gård midt i det vidunderlige toscanske landskab.

Rejse og ophold

Med sådan et program er det vigtigt,  at vi har basen i orden. Og det har vi på vores 4-stjernede hotel, der ligger i en nyrenoveret villa fra 1700-tallet. Det betyder, at alting fungerer og vi kan få ladet op på behagelig vis. 

Inkluderet i prisen

Desuden spiser vi frokost sammen de fleste dage, ligesom vi, foruden den allerede omtalte middag, indtager både velkomst- og afskedsmiddag i hinandens selskab – det hele på særligt udvalgte restauranter!

Og du kan slappe helt af og bare nyde kunsten og det gode selskab, for jeg sørger for at betale både drikkepenge og turistskatter.

Trine v Ponte Veccio #2

Jeg simpelthen elsker vores kunstrejser til Firenze! Der er altid så meget at opleve, se og fortælle om, at det er byen, jeg aldrig bliver træt af. Jeg vil introducere jer til fantastiske kunstværker, præsentere jer for spændende kunstnere – og invitere jer med på mine foretrukne lokale restauranter. Og jeg vil hele tiden dele ud af både min viden og passion – og samtidig blive klogere på jeres indtryk og tanker.

Vores lokale guide i Firenze, Sarah, er født i England og taler det smukkeste britisk man kan forestille sig, ligesom hun er hjælpsomheden personificeret! Sarah fører os sikkert fra sted til sted og fortæller undervejs om bygninger og byens historie. Indenfor på de mange museer er mig, der både har udvalgt værker og står for at fortælle om dem.

Firenze 20.-26. oktober 2024

7 dage i Renæssancens epicenter med masser af vidunderlig kunst, mad og vin!

DKK 20.900,- tillæg for enkeltværelse 3.500,-

Alt dette er med i prisen:

Fly København-Bologna t/r, bustransport mellem lufthavn og hotel t/r. 6 overnatninger på 4 stjernet hotel, morgenmad på hotellet, velkomstdrink og lidt mundgodt på ankomstdagen. Velkomstmiddag med vand, vin og kaffe, 4 frokoster med vand, vin og kaffe. Middag på økologisk vingård med vand, vin og kaffe, afskedsmiddag med vand, vin og kaffe. Bustur til Siena, samtlige entréudgifter, samt alle drikkepenge til chauffører, restauranter og vores lokale guider. Desuden alle turistskatter. Og så, selvfølgelig, vores lokale guide Sarah Cater, og Trine Ross som rejseleder.

Hvad du selv skal betale:

Evt. mad på udrejsen, 3 x aftensmad på egen hånd, 1 frokost (sikkert i cafeteriaet på Uffizi’erne), forplejning på hjemrejsen, samt hvad du måtte få lyst til at købe til dig selv eller andre undervejs!

Husk endelig også at have gyldig rejseforsikring og afbestillingsforsikring.