Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

KUNSTREJSE I DANMARK

TESTSIDE

Denne side er KUN til test af elementer og opsætniger – stol ikke på noget, der står her!

WordPress menu

Danmarksturene i 2023 gik til hhv. Odsherred og Sydsjælland.

Bestil Her (call to action)

Call to action Firenze

Tilmeld nyhedsbrev en knap

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her, og være først til at høre om alle de spændende udstillinger, arrangementer og rejser.

Dette er en TEST på Call to Action

Gad vide om det virker!

Danmarkstur i 2022

ElementsKit Nav Menu (inde i kolonne)

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Tilføj din overskrift her

WordPress Menu x 3

FYN OG JYLLAND 2021

På denne to-dags kunstrejse til Fyn og Jylland, mødte vi kunstnere og kunstnergrupperinger, der alle står mit hjerte særlig nær!
Det var både de unge og de lidt ældre af slagsen. Men fælles for dem alle gælder det, at de er danske. 

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Første stop var Brandts i Odense, hvor vi blev budt velkommen af Brandts direktør, Stine Høholt, der som noget helt særligt, inviterer os med indenfor i den endnu ikke åbne udstilling ‘Naturligvis’ med værker af Allan Otte

Allan Otte er en af mine absolut favoritkunstnere og han skildrer det moderne landbrug med blik for både tradition og nyskabelse.

Brandts byder også på en stort anlagt særudstilling af Kathrine Ærtebjerg – som det i min optik er på høje tid finder sted! For ikke nok med at hun har sin helt egen maleteknik og fremmaner et unikt univers, hun er også endnu en af mine absolutte ynglingskunstnere!

Jeg viser rundt i begge udstillinger, og besøget afsluttes med en lækker frokost i museets dejlige restaurant.

Og så sætter vi kursen mod Trapholt, der ligger så  skønt med udsigt over Kolding Fjord.

Det er dog det indre, det her skal handle om, for igen skal vi møde en af de bedste og mest interessante, unge danske kunstnere, nemlig Mie Mørkeberg, hvis værker jeg glæder mig til at fortælle om!
Og vil du have kataloget med hjem, så kan du denne dag købe det til halv pris.

Når Trapholt lukker kl. 17 sætter vi os op i bussen igen og kører til vores hotel Comwell Kellers Park med majestætisk vue over den smukke Vejle Fjord. Chefen på Restaurant Christian Keller har sammensat en to-retters menu med medfølgende vine til os, så det skal nok blive en dejlig aften i godt selskab!

Fredag morgen mæsker vi os i hotellets fortrinsvis økologiske morgenmad, før vi kl. 9.30 stiger op i bussen igen. Denne gang dog for en kort bemærkning, for dagens første besøg er i Fjordenhus, tegnet af den verdensberømte dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson (og samarbejdspartnere).
Vi får en særrundvisning, hvilket blandt andet betyder, at vi får adgang til etager, vi ikke ville kunne opleve på egen hånd.

Herefter besøger vi Vejle Kunstmuseum hvor jeg vil fokusere på særudstillingen om kunstmæcenen slagtermester Max Wørzner, som havde en særlig forkærlighed for Cobrakunsten, præcis som jeg selv har det!

Derefter går turen tværs over dejlige Fyn, før vi ankommer til et af Danmarks smukkeste museer: Johannes Larsen Museet i Kerteminde.
Første stop her er frokost, som vi indtager i museets Kaffehus, og som består af en frokosttallerken med fem udvalgte lækkerier og en genstand efter eget valg, efterfulgt af Kaffehusets berømte kringle – og selvfølgelig en kop kaffe!

Mætte og glade guider jeg os igennem Anette Harboe Flensburgs soloudstilling ‘Træerne findes’, som kommer til at gå i særligt smukt spænd med museets helt vidunderlige have og placering mellem vand, strand og land. Vi når også at opleve Johannes og Alhede Larsens hjem, der var centrum for flere generationer af kunstnere.

Ud på eftermiddagen sætter vi os for sidste gang i denne omgang tilrette i bussen, der sætter os af igen bag København H omkring kl. 17.30 efter en hyggelig rejse og mange kunstneriske oplevelser rigere!

KUNSTTUR I DANMARK 20214

Tilmeld dig nyhedsbrevet, eller følg med på denne side, for information om kommende Danmarksture!