Logo Trine Ross Rejser-kopi

TRINE ROSS REJSER

TAK FOR TUREN

Kunstrejsen til Berlin september 2020

I september, 2020, indtog vi Berlin på en kunstrejse, jeg med det samme kunne mærke ville blive en succes, for der blev småsnakke, leet og skabt nye venskaber så snart bussen satte sig i bevægelse!
Undervejs var vi på værkstedsbesøg hos Ulrik Møller, Marie Irmgard, Greta Christensen og Camilla Sørensen, der tilsammen udgør kunstnergruppen Vinyl, Terror & Horror, samt hos René Holm, der både inviterede indenfor på galleri og i hans private kombination af hjem og værksted.
Vi var også på Hamburger Bahnhof, hvor vi oplevede Katharina Grosses farverige og fantastiske særudstilling, hjemme hos storsamlerne Hoffmann, gæstede vores lokale guide, kunsthistoriker Lotte Møllers prisbelønnede udstillingssted ‘die raum’, lagde vejen forbi Mindesmærket for Europas Myrdede Jøder og nåede gudhjælpemig også forbi Berlin Biennalen!
Med andre ord fem forrygende dage i kunstens og hinandens selskab. Nedenfor ser du en samling af de bedste billeder, vi tog undervejs. Klik på dem, du vil se i fuld størrelse og kom med os på kunstrejse bagom Berlin!